Ετικέτες

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ακούσατε – ακούσατε: έξοδος του ΔΟΛ στις αγορές!



dol
Επιστολή από το Σωτήριο Έτος 1901 μ.Χ. εν μέσω «Ευαγγελικών» επεισοδίωντου Βλάση Γαβριηλίδη*
Πώςθα βγούμε από την κρίση; Ακούγεται κοινός τόπος, αλλά θα το επαναλάβουμε: χρειάζονται ιδέες, καινοτομίες, τόλμη στο επιχειρείν. Να έχουμε εμπιστοσύνη στον καλό εαυτό μας, στο δαιμόνιο του Έλληνα που είναι ανεξάντλητο και ακατάβλητο. Υπάρχει το υπόδειγμα του ΔΟΛ, παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας. Θα πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα πανεπιστήμια ως παράδειγμα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Θα πουν οι κακόπιστοι ότι χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια. Όμως άνοιξαν εδώ και κάμποσες ημέρες οι κρουνοί των εισροών από 50άρικα και 200άρικα, που ρέουν στα ταμεία του ΔΟΛ και οσονούπω θα τα πλημμυρίσουν. Κι ήταν τόσο απλό! Κάποιοι μάλιστα προτείνουν να οργανωθεί μια ημερίδα με τις ευγενείς χορηγίες της Alpha Bank, της Eurobank και άλλων τραπεζών, του ΟΠΑΠ (που στηρίζει τον πολιτισμό τον οποίο στηρίζει ο ΔΟΛ) και όλων των κρατικών Οργανισμών και Υπουργείων όσο υπάρχει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου στο («δικό μας») Μέγαρο Μουσικής των «Φίλων του ΔΟΛ» όπου να παρουσιαστούν πρωτοποριακές ιδέες του ΔΟΛ σαν την παρακάτω ως πρότυπο στους νέους επιχειρηματίες.


Ενόψει των εκλογών, ο ΔΟΛ του δαιμόνιου και υγιούς επιχειρηματία Ψυχάρη έφτιαξε τον ιστότοποiΕlections.gr όπου οι υποψήφιοι μπορούν να προβληθούν μόνο με 50 ευρώ. Κι αν οι πελάτες θέλουν μεγαλύτερη «περιποίηση» μπορούν να αγοράζουν το «Πακέτο υποψηφίου με Blog» που κοστίζει μόνο 200 ευρώ.
Έτσι, για παράδειγμα, στις Ευρωεκλογές συμμετέχουν 22 κόμματα και συνδυασμοί, με 42 υποψήφιους το καθένα. Δηλαδή 924 υποψήφιοι. Άρα ο ΔΟΛ μπορεί να εισπράξει το λιγότερο 46.200 ευρώ, και με λίγη προσπάθεια μπορεί να πετύχει έως και 184.800 ευρώ.
Αντιστοίχως, υπάρχουν οι Περιφερειακές εκλογές και οι Δημοτικές. Και σε αυτές παίρνουν μέρος μερικές χιλιάδες υποψήφιοι πελάτες του ΔΟΛ. Χιλιάδες πενηντάρικα και 200άρικα είναι έτοιμα να πέσουν στο ταμείο τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Ήδη έχουν σημειωθεί οι πρώτες μεγάλες οικονομικές επιτυχίες του ΔΟΛ. Οκτώ (8) υποψήφιοι ευρωβουλευτές συμβάλουν στην έξοδο του ΔΟΛ από την κρίση, όχι με ψωροπενηντάρικα, αλλά με 200 ευρώ ο καθένας. Πω πω, χρήμα!
Δηλαδή ο ΔΟΛ έχει συγκεντρώσει σε μια (1) μόνο εβδομάδα χίλια εξακόσια (1600) ολόκληρα ευρώ μόνο από οκτώ (8) υποψηφίους στην Ευρωβουλή. Άρα με αυτόν τον ρυθμό στις δύο εβδομάδες που απομένουν ο ΔΟΛ θα έχει συγκεντρώσει κοντά ένα ολόκληρο πεντοχίλιαρο!
Αξίζει να μνημονεύσουμε τα ονόματα των «πελατών» του ΔΟΛ, με τη σειρά που εμφανίζονται στον ιστότοπό του: ΕΛΙΑ (Βερνίκος Γιώργος, Μπίστης Νίκος), Νέα Δημοκρατία (Ζαγοράκης Θεόδωρος, Κορκίδης Βασίλης, Πικρού-Μωραϊτάκη Ελευθερία (Ρίτα)), ΣΥΡΙΖΑ (Κατρούγκαλος Γιώργος, Παπαδημούλης Δημήτρης), ΑΝΕΛ (Ρωμανιάς Γιώργος). Τους μνημονεύουμε, για να μην πάνε χαμένα τα 200 ευρώ που πλήρωσαν οι διακονιάρηδες ψήφων στους διακονιάρηδες του ΔΟΛ, καθώς είναι βέβαιο πως πολύ περισσότεροι θα δουν αυτή την ανάρτηση στου Ρο απ’ ό,τι στον ιστότοπο του απ’ ό,τι στον ιστότοπο του ΔΟΛ.
###
[*] Οι αγώνες του Βλάση Γαβριηλίδη για την ελευθερία της έκφρασης είχαν σκληρό τίμημα. Οι επιδρομές των εθνικοφρόνων τραμπούκων της εποχής του δεν τον έκαμψαν όμως, ακόμα κι όταν το 1894 κατέστρεψαν ολοσχερώς τα τυπογραφεία της εφημερίδας του («Ακρόπολις»)

 
Πηγή. http://roides.wordpress.com/2014/05/14/14may14/


















ΔΟΛ.
###
[*] Οι αγώνες του Βλάση Γαβριηλίδη για την ελευθερία της έκφρασης είχαν σκληρό τίμημα. Οι επιδρομές των εθνικοφρόνων τραμπούκων της εποχής του δεν τον έκαμψαν όμως, ακόμα κι όταν το 1894 κατέστρεψαν ολοσχερώς τα τυπογραφεία της εφημερίδας του («Ακρόπολις»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου